Voor vrijwilligers

Wij bieden een bron aan informatie. Voor iedereen die binnen een vereniging actief is (vrijwilligers en bestuurders). De informatie is vooral gericht op het besparen van kosten of het vergroten van inkomsten. Dit zijn belangrijke thema’s binnen elke vereniging. De informatie komt van publieke bronnen en direct van genoemde bedrijven.

Vrijwilligers helpen mee om onze website gestructureerd te vullen met relevante en nuttige informatie. Vrijwiligers aan het werk voor vrijwilligers dus. Blog Posts zijn de voornaamste bronnen van informatie op onze site.

Nieuwbrief

Wil je regelmatig handige tips ontvangen? Schrijf je dan in en ontvang onze nieuwsbrief.

Suggestie

Heb je een goed idee en wil jij ook helpen? Geef ons dan jouw suggestie.

Ons email adres

Je kunt altijd een mailtje sturen naar info@helpeenvereniging.nl