Hier vind je al onze posts op een rijtje.  Per categorie zie je alle gepubliceerde artikelen, gesorteerd op datum.

Wij bieden een bron aan informatie. Voor iedereen die binnen een vereniging (of stichting..) actief is (vrijwilligers en bestuurders). De informatie is vooral gericht op het besparen van kosten of het vergroten van inkomsten. Dit zijn belangrijke thema’s binnen elke vereniging. De informatie komt van publieke bronnen en direct van genoemde bedrijven.

Vrijwilligers helpen mee om onze website gestructureerd te vullen met relevante en nuttige informatie. Vrijwiligers aan het werk voor vrijwilligers dus. Wil jij ons ook helpen of heb jij een suggestie? Ga dan naar deze pagina.

Klik op de categorie om naar de lijst te gaan.

Affiliate marketing

Automatisering

Crowdfunding

Extra inkomen