80% naar de vereniging met de Grote Clubactie
Help een vereniging met een clubactie

De Grote Clubactie is ook een actie die voor een vereniging voor behoorlijk wat inkomsten kan zorgen. Door de leden te bewegen om zoveel mogelijk loten te verkopen kan er al snel een aardig bedrag bijeen worden gebracht. Wil je weten hoe? Lees dan dit ultra korte bericht.

Een ultra kort bericht omdat wij uiteraard niet van de copy paste zijn..

Hoe werkt het

De vereniging verkoopt loten van 3 euro per stuk en 2,40 euro gaat naar de club. De kopers van de loten doen dan mee aan een loterij en kunnen mooie prijzen winnen. Als je wilt weten hoe het werkt, ga dan snel naar de site van De Grote Clubactie.