Gastbloggers gezocht

Wil jij ook meewerken aan een mooie site om verenigingen te helpen ? 

Veel verenigingen kampen met financiele problemen, omdat het aantal leden terug loopt. De kosten stijgen vaak harder dan de inkomsten uit de contributie of de sponsoring. Wij willen verenigingen helpen met gratis informatie om extra inkomen te krijgen en om kosten te besparen.

Wij betalen voor een goed artikel

Schrijf een uniek artikel, help verenigingen hiermee en verdien er ook nog aan. Mooi toch? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, laat dan hieronder een berichtje achter. 

Neem een kijkje 

Gratis doneren door het kopen voor de club

Op onze site hebben wij meerdere posts besteed aan affiliate marketing. Lees hoe donateurs gratis kunnen doneren aan jouw vereniging. 5 stappen voordat de kassa rinkelt Er zijn maar 5…

Hoe je leden motiveert om iets te kopen voor je vereniging

Wil je extra geld verdienen voor je vereniging? Dan is affiliate marketing een geweldige bron van extra inkomsten. Zo kunnen leden of andere geïnteresseerden iets kopen voor je club. Een…

Ons doel is ambitieus

Ons doel is om in de top 5 te verschijnen na elke google search op ‘Vereniging’. Aan ambitie dus geen gebrek 🙂

 

De gastblogger helpt!

 

Verenigingen kunnen niet zo maar de contributie verhogen en zoeken naar alternatieve bronnen van inkomsten. Of slimme oplossingen om kosten te besparen. Wij willen hierbij helpen. Jij toch ook? Je hoeft alleen maar een artikel op te leveren en je krijgt er nog voor betaald ook.

 

De onderwerpen zijn divers

 

Onderwerpen waaraan wordt gedracht zijn: affiliate marketing, advertentie inkomsten, webshop, procesoptimalisatie, gebruik van forms binnen een vereniging, unieke acties om geld in te zamelen, crowdfunding, aantrekken nieuwe leden, etc.

 

Wat levert het op?

 

Jij krijgt als gastblogger de mogelijkheid om:

 

  • Onder jouw eigen naam te publiceren (hoeft niet)
  • Middels jouw artikel backlinks te genereren naar jouw eigen site
  • Je kan het artikel ook op jouw eigen site publiceren, maar wel met een backlink naar helpeenvereniging
  • Er aan te verdienen 
  • Jouw bedrijf te promoten.
 Wie ben jij?

 

Jij moet dus artikelen kunnen schrijven die onze ranking verbetert en kennis hebben van SEO. Wij vragen een creatieve blogger die ook wat humor kan inbrengen. En je moet natuurlijk affiniteit hebben met het onderwerp!

 

Meld je hier aan

 

Gratis doneren door het kopen voor de club