Gastbloggers gezocht

Wil jij ook meewerken aan een mooie site om verenigingen te helpen. Om extra inkomen te krijgen, of om kosten te besparen?

Veel verenigingen kampen met financiele problemen, omdat het aantal leden terug loopt. De kosten stijgen vaak harder dan de inkomsten uit de contributie of de sponsoring.

Nu 100 euro voor een post!!!

Schrijf een uniek artikel van 400+ woorden en verdien 100 euro.  Dit aanbod geldt tot 1-1-2019.

De gastblogger helpt!

Verenigingen kunnen niet zo maar de contributie verhogen en zoeken naar alternatieve bronnen van inkomsten. Of slimme oplossingen om kosten te besparen. Wij willen hierbij helpen. Jij toch ook? Je hoeft alleen maar een artikel op te leveren en je krijgt er nog voor betaald ook.

Ons doel is ambitieus

Ons doel is om in de top 5 te verschijnen na elke google search op ‘Vereniging’. Aan ambitie dus geen gebrek 🙂

De onderwerpen zijn divers

Onderwerpen waaraan wordt gedracht zijn: affiliate marketing, advertentie inkomsten, webshop, procesoptimalisatie, gebruik van forms binnen een vereniging, unieke acties om geld in te zamelen, crowdfunding etc.

Wat levert het op?

Jij krijgt als gastblogger de mogelijkheid om:

• Onder jouw eigen naam te publiceren (hoeft niet)
  • Middels jouw artikel backlinks te genereren naar jouw eigen site
  • Je kan het artikel ook op jouw eigen site publiceren, maar wel met een backlink naar helpeenvereniging
  • Er flink aan te verdienen

Wie ben jij?

Jij moet dus artikelen kunnen schrijven die onze ranking verbetert en kennis hebben van SEO. Wij vragen een creatieve blogger die ook wat humor kan inbrengen.

Meld je hier aan

Of stuur een mailtje

Mail naar info@helpeenvereniging.nl en wij nemen snel contact met je op.

Elke dag nieuwe aanbiedingen!