Declaratie met JotForm

Dit is een simpel voorbeeld van een formulier in JotForm om het declaratieproces te verbeteren. Door gebruik te maken van de camera op de smartphone wordt elke declaratie een piece of cake. Wil je meer weten over JotForm, ga dan naar de eerste blog uit de JotForm-reeks.

De declaratie vereenvoudigen

Een vereniging heeft ons gevraagd een formulier te maken waarmee makkelijk declaraties kunnen worden gedaan. Na elke declaratie wordt automatisch een kopie van de factuur of de kassabon  naar het mailadres van de penningmeester gestuurd. Simpel en effectief en het scheelt veel tijd. Zowel voor de persoon die declareert als de administratie. Het gaat bij betreffende vereniging om honderden kleine declaraties, dus tel uit de winst.

’t Voorbeeld

Klik op deze link om het voorbeeld te bekijken. Probeer’t gerust uit.

Declaratie indienen

Hulp nodig ?

Binnen het netwerk van Helpeenvereniging zijn vrijwilligers actief die kunnen helpen bij het ontwikkelen van applicaties m.b.v. JotForm. Heb je een vraag, stel deze dan op onze site.