Dag: 15 september 2018

Ads to Sport voor extra inkomen. Zonder gedoe!

We hebben een relatief nieuw affiliate marketing platform gevonden, Ads To Sport. Als je je aansluit kunnen adverteerders op de de site van de vereniging reclame maken. Hiervoor wordt een vergoeding uitbetaald aan Ads to Sport die 50% hiervan afdraagt aan de vereniging. Wil je meer weten hierover, lees dan even verder. Baat het niet, dan schaadt het niet. ’t is echt een kleine moeite om zonder gedoe maandelijks extra inkomsten te krijgen.

Read moreAds to Sport voor extra inkomen. Zonder gedoe!