Dag: 30 april 2018

Shirtjes verkopen met JotForm

In onze blog over Jotform is uitgelegd wat je zoal met JotForm kan doen. Zonder kosten. Hier vind je een voorbeeld van een  zomeractie voor een vereniging die een leuke bijdrage aan de clubkas oplevert. Het is een simpel bestelformulier gemaakt met JotForm om shirtjes te verkopen. De shirtjes kunnen in verschillende maten worden besteld. Zo kan een bestelling voor een heel team in eens worden gedaan. Na de bestelling volgt automatisch een bevestiging in de mail van de besteller met de betaalinstructie. Probeer het maar eens uit.

Read moreShirtjes verkopen met JotForm